Unlock Slovenj Gradec

Varnost

  • Igralci med igro (priporočila NIJZ za preprečevanje okužb na prostem) vzdržujejo predpisano medsebno razdaljo vsaj 1,5 m, oz. nosijo masko, če razdalje ni mogoče zagotavljati (z izjemo oseb iz skupnih gospodinjstev oz. t.i. mehurčkov). Pred uporabo in po uporabi pripomočkov (gamemaster ima masko, ustrezno razkužene pripomočke preda z razdalje vsaj 2 m). Pred uprabo in po uporabi pripomočkov si igralci razkužujejo roke (stekleničko razkužila prejmejo skupaj s pripomočki). Igralci bodo upoštevali higieno kihanja in kašljanja, in se ne dotikali obraza, preden so roke umite ali razkužene. Igre se udeležijo le zdravi igralci.

  • Priporočamo, da se plačilo izvede vnaprej.

Zgodba

Skrivnostni in mogočni Slovenj Gradec je že od nekdaj privlačil izjemne rokodelce, kiparje, slikarje, glasbenike, pisatelje, heroje … celo papež Pij II je bil tu župnik.  Prav nič čudnega ni, da sredi mesta stoji skivnosten napis: “Središče sveta”. Čudna pa je nenavadna prašna reč, ki smo jo našli v nekdanji kovnici denarja. Gre za skrivnostno zaklenjeno knjigo, ki od sebe oddaja prav posebno energijo. Uspelo nam je odpreti prvo stran … potem pa nam je zmanjkalo poguma? Boste prav vi tisti, ki boste raziskali, kakšno sporočilo nosi knjiga, spoznavali dosedaj skrito zgodovino mesta in se predvsem izvrstno zabavali?

Cena

Cena obiska igre je 72€ (2-4 osebe) doplačilo 18€ za dodatno osebo. Naročite se preko našega sistema rezervacij spodaj:

  1. Izberi prost termin
  2. Vpiši zahtevane kontaktne podatke
  3. Rezerviraj termin

Enigmarium Slovenj Gradec

Izbirate lahko med igrama:

Unlock® Slovenj Gradec lahko igrate tudi v različici za velike skupine – do 100 igralcev hkrati. Pokliči 02 88 12 115.

Večje skupine ali ...

Večje skupine ali če je termin, ki ga želite rezervirati, zaseden in ne morete priti v kakem drugem terminu, nas pokličite na 02 88 12 115. Včasih znamo pričarati tudi nemogoče 🙂